нашата филозофија

Глобалната финансиска- и економска ситуација, поврзани со многу висока стапка на невработеност во неколку земји, во светот на работа е драматично променета во последниве години. Демографските движења и недостатокот на помош- и професионалци во земји со добра економска рамнотежа постојано се зголемува. Миграција на работна сила во нашата променет свет дојде. Лицата кои бараат работа се погледне за нова работа во земјата, имаат работни места за да бидат достапни. Јазичните и културните проблеми, да работат во друга земја се решливи. Само професионални квалификации треба да се прилагодат на меѓународно ниво. А предизвик за иднината што ние и нашите меѓународни партнери ќе реагираат со ентузијазам.

Умре Jobagentur Европа

Европа агенцијата работа е усогласена за новата генерација на глобалната екипирање агенција со долга традиција. Врз основа на долгогодишно искуство со меѓународни деловни активности во човечки ресурси, имаме воспоставено меѓународна мрежа на специјализирани партнери. Затоа нашата услуга опфаќа многу повеќе од регрутација и селекција на кадри. Ние користиме нашата експертиза и искуство, да ви помогне да се постигне своите цели. Ние се квалификува кандидати од различни земји и настапи во нивните матични земји германскиот јазик обука преку. Исто така, можеме да ги следиме квалификувани потенцијални клиенти во своите постапки за признавање на професионалните квалификации стекнати од нивната матична земја.

Имаме почит и толеранција во справувањето со луѓе од различни култури и земји се непристрасни и независни со сеопфатна, глобална дофат. Вашиот бизнис, ние ги поддржуваме, на национално и на меѓународно ниво, во потрага и изборот на помошни,- професионалци и високо квалификувани специјалисти.

Се разбира за да одговараат на вашиот буџет и на вашите потреби на трајна основа или врз основа на проектот. Европа агенцијата работа не е привремена агенција за вработување, лачи им даваат на своите кандидати директно на потенцијалните работодавци.

Нашите напори тоа отсекогаш, за постојано подобрување на процесите. Во тесна соработка со нашите клиенти, ние дојдовме секогаш се најдат нови пристапи за да се оптимизира и да ги стави на располагање на нашето знаење случај новооткриената.

Со нашата глобална структура, имаме длабоки корени во земјата, комбинирање на предностите на глобална покриеност со локални експерти.

Нашата глобална перспектива да се направи разлика.

нашите вредности:

Ние сме посветени на етички стандарди, кои произлегуваат од Народна- добиени и граѓански права. Суштински Насоки за човековите права, Европската конвенција за заштита на човековите права и Grundfreiheiten.Eine фер и искрена, со почит и врз основа на благодарност третман на вработените и кандидатите, на купувачите и конкурентите е стандардно на нашата Handelns.Seriosität, Фер, сигурност, почит, Довербата се хумани вредности за справување со кандидатите, вработени, Клиенти и колеги. Благодарност на нашите вработени е клучен проблем. закон- и правно усогласување на земјата е за нас природен и неопходна основа за нашите постапки.

Сите од нас во Европа агенцијата за работа се утврдува, да ги исполнуваат сите законски и етички барања.

Нашите управување со квалитет:

Нашиот систем за управување со квалитет со Кодексот на етика е основа за спроведување на меѓународна, реномирана, професионални и добар кадар работат во фер социјалните услови.

мрежа Партнери:

Нашите професионални партнери во меѓународната земји специјализираат, на одредена пребарувањето за соодветен персонал за нашите клиенти. Нашите локални присуство во различни земји имаме посебен пазар, и Wirtschaftskentnisse целата мрежа, Но, компании исто така се кандидати за добро.

Нашата мрежа партнери се независни трговци во согласност со законот во нивната земја. Нивните бизниси имаат потреба воспоставен бизнис врз основа на комерцијални принципи. партнерите на мрежата се обврзуваат (во писмена форма) да се усогласат со сите труд,- тарифа- и социјални закони, матичната земја и во други земји, особено Законот за Општа еднаков третман. Вие се согласувате да се усогласат со утврдени во колективните договори и закони за заштита на платите- и работните услови. Ние инсистираме на согласност со овие принципи преку нашата мрежа партнери, мрежа- werknehmer, работодавачот, клиенти, Колеги и вработени. Ние ги следиме согласност со принципите и загриженоста за кршење на санкциите.