корпоративниот развој

2019

основањето “Германска агенција за квалификувани работници

Die Deutsche Fachkräfteagentur ist eine professionelle deutsche Agentur, für Beratung und Durchführung von Akkredierungen (постапката признание) von reglementierten und nicht reglementierten Berufen für Kandidaten aus EU-Ländern und nicht EU-Ländern.

 

2019

Работат во текот на моите ќерки на компанијата под Акција Лична GmbH & ко. продолжи KG како семејство.

2013

Воспоставување на "работа агенцијата Европа" (Мрежа на меѓународни агенции)
www.jobagentur-europa.eu

2012

проектот за вработување “Семејството и кариерата”

2011

Издавач на водичот "Околу нега часовник"

2010

Продажбата на системот за мобилност "начини" во Швабија
www.modis.at

воведувањето, Managementsystem, сертификација

2009

модел на проектот “деменција нега дома”

2008

основањето филијалата во Weilheim

основањето подружницата во Улм

2007

проектот за вработување “по медицинска сестра”. персонал акција прави асистенти за медицинска сестра од.

Проширување на работа Пазарот на EPERS за социјална- и здравјето на европскиот пазар.
www.epers.net

2004

Акција персонал во Штутгарт (франшизи) сопственикот: Јирген Hallanzy
www.aktion-personal.de

Gründung des Internetportal ASG (вреднуван систем за здравствена заштита)
www.hs-gm.net

Gründung der Jobbörse epers за социјална- и здравјето
www.epers.net

Компанијата hs-здравствен менаџмент Weissach (Баден Виртемберг) Јирген Hallanzy & Рудолф Sagner

2003

основањето Здравствени Портал GoGesund
(Адреса- и информативен портал во социјалната- & здравствена заштита)

2002

Кампања здравјето на луѓето, Дома и во канцеларија во Аугсбург од Рудолф Sagner
www.aktion-personal.de