Објави профилот на барањето за Европа агенцијата работа - слободен потенцијалните работодавци во дофат на Европа.

Ние сме убедени на нашата филозофија и нашиот персонал услуги и може да ви даде на кандидатите гаранција.

Ние се поврзете во Европа: Лицата кои бараат работа и работодавачите
содржи нашите кандидати гаранција:

Европската Пронаоѓач гаранција
Ние ја објавите вашата апликација анонимно во нашите европски базен на кандидати (без адреса нивните податоци). Значи да се постигне максимална меѓународен пристап работодавачите. Обично може да се најде од страна на потенцијалните работодавци во сите земји на ЕУ многу побрзо.

гаранција за квалитет
Ние ги третираме секогаш внимателно вашата апликација и да ја видите како бизнис картичка за да вашата личност. Ние поставите вашата реклама во согласност со правилата на една успешна маркетинг.

надградба гаранција
Вашата апликација ќе биде надграден со нас според вашите податоци кога е потребно.

Добра пристапност во Европа
Апликации во нашата барателот базен секој ден најмалку 23 часа 364 за да се постигне дена во годината читливи. На широк ефект, како и преку нашата мрежа на партнери гарантира добри резултати.

Nachhaftungs гаранција
Откако ќе го вашиот нов работодавач пронашла и го ангажирал, започнува својот шестмесечен пробен период. Како вашиот одговорен сервис ви гарантираме, ако не ви треба да помине нивните пробна работа, Ние ќе го објави вашето барање во нашата барателот базен повторно бесплатно.

Обвиненијата - гаранција
Ние ви гарантираме, дека сите гореспоменатите и опишани гаранции ние обезбеди бесплатно.