Заедно и не осамени

Љубовта глобалната пријатели и партнери,

на глобално дистрибуирани коронавирус е во текот на следните недели, подготви месеци или дури со години, многу стравови и грижи. Стравува за заштита на луѓето против избрзан акт. и, тоа е глобална катастрофа. Преку мојот секојдневен разговор со многу од моите меѓународни пријатели и партнери со кои сум делумно се приклучи заедно за многу години и работа, Слушам ужас, личен и семеен постоење стравувања и тие знаат дека ако тие не можат себеси и своите семејства се хранат во иднина. Во секоја земја во светот, ќе најдеме различни услови и структурите на понудените, како што се економската ситуација која е тесно поврзана со невработеноста, на здравствениот систем и неговото финансирање, Владите не дејствуваат, па дури и може, и така натаму. Прочитајте за различни медиуми или слушне ние, на т.н. новинари би сакал да, мислења, Шпекулации и Horrorzenarien. Сето ова ни дава голема загриженост, навистина се плаши.
и да дозволиш да се застане во оваа криза заедно и да ја гледаат нови можности и развој. Држете се до упатствата на релевантни експерти и влади. вас и вашите семејства од инфекција и странски заштита, но исто така ги штити од инфекции. Реакции мирно и се однесуваат на себе со старите и слаб во вашата земја. Постои живот по кризата. Тоа е добра можност, сега голема промислува како на пример,. климатските промени, зависноста на производството во Кина, често недоволно здравствениот систем, итн невработеност. - и тоа е вистинска можност за сите нас!! Значи, ние го прифатат предизвикот за нашата иднина по кризата и работа.
Драги мои пријатели и партнери, Јас ќе ви даде колку што јас може да продолжи да ја поддржува под-. По моето мото:

Заедно и не осамени

Твојот пријател и партнер

Рудолф Sagner (Руди од Аугсбург)