Европа агенцијата работа заврши работа со можност.

Рудолф има Sagner сопственик на Европа соработка на Агенцијата за работа со компанијата. Можност отфрли г-дин Фисник Љатифи со непосреден ефект. целите на бизнисот на г-дин Љатифи веќе не се во согласност со етичкиот кодекс на Европа агенцијата работа. Сите договори со нега професионалци со г-дин Sagner од агенцијата за Европа на работа со кандидати од Албанија, Косово и Македонија беа затворени се уште важи.

затоа јас, дека сите нега професионалци кои имаат потпишано писмен договор со Европа агенцијата работа, под
E-Mail rudolf. sagner@jobagentur-europa.eu да се пријавите за да разговараат за подалеку истекот.

Вашиот Рудолф Sagner