Работа во странство

Автор е на книгите и граници – ние го направи тоа веќе

Ние нудиме меѓународни можности и нови предизвици. И на краток и долг рок. Имаме развиена глобална мрежа. Од тоа не само заинтересирани, но, исто така, кандидатите и компании од различни земји ќе биде од корист за многу години. Оваа уникатна мрежа ви дава директен пристап до понуди за работа во светот.

Глобализацијата во светот на работа е добро напредната. Како глобален играч, ќе се флексибилни и се оди таму, каде се вашите квалификации, да се бара искуство и вештини и да се користи.

Ние можеме да ви понудиме:

– Ексклузивен пристап до сите работни места и светот

– Дајте му на вашиот продолжи онлајн, а тоа е да се направат анонимни веднаш за
Работодавците ширум светот, прикажани во пазарот кандидат, агенцијата работа Европа.

– Јазични вештини преку нашата мрежа на партнери во матичната земја

– Совети за постапката за признавање

– насоки за кариера за практиканти

– Можете да имаат корист од нашите извонредни културни,- социјална,- економски,- и
Работа правни знаења.

– Заедно ги анализираме нивните професионални ситуацијата во врска со вашиот
планирање на кариерата

Овие услуги се разбира бесплатно. Ние, исто така ви гарантира дискреција повеќето со нашите години искуство.

Дали сте заинтересирани? Ние ќе ве посоветува, во заедничката, лична дискусија за својата меѓународна опции.

Започнете сега на меѓународно ниво со нас преку