учат во училиште германската школа за Косово 16 Студирал нега професионалци германскиот јазик.
Тие се во пролет 2020 Германската признавање како асистент сестра / во примаат и потоа со вашиот
се германски јазик на Б1 во германските болници и домови за стари лица работа.

Среќно со учење на германскиот јазик и се најдобро

Вашиот Рудолф Sagner
Jobagentur Европа