Midel жена и жена Брина, Медицинските сестри од Филипините успеале. Имате рок 7 Месеци, на германски јазик (Б2 со сертификат јазик) научиле. во BRK- Куќа во Fussen, сега го имате одлична професионална иднина. Ви посакуваме сите најдобри Добредојдовте во Германија и.