Нова понуда за виртуелно учење од германската специјализирана агенција!

Во сегашната состојба на пандемијата „Ковид-19“, многу луѓе и баратели на работа не се во можност да продолжат- или посетете понатамошна обука.
Училиштата по јазици се затворени до понатамошно известување. (Април 2020)
Здравјето на вас и на другите студенти на јазик е огромно и мора да биде заштитено. За да не ја одложите вашата професионална кариера, ние ви нудиме курсеви за виртуелен германски јазик преку академијата за јазици на германската агенција за специјалисти.
Ова ќе ве спречи, негативно влијание врз вашиот личен и професионален развој.
Квалификувајте и едуцирајте се и бидете заштитени од инфекција со „Ковид-19“ во вашиот дом.
Сите курсеви по јазик се бесплатни за студенти со обука или студии како медицински сестри. За оние исто така, кои сакаат да се префрлат во нашата академија за јазици.

Наскоро ќе започнеме курсеви за виртуелен германски јазик низ земји во следните земји:
– Албанија
– Украина
– Косово
– ако
– Македонија

Доколку сте заинтересирани за курс за виртуелен германски јазик, тогаш ве молиме испратете ни порака на:
www.deutsche-fachkraefteagentur.com/kontakt/beratung/
www.deutsche-fachkräfteagentur.de

Со нетрпение ја очекуваме вашата порака
Ви благодарам многу, се најдобро и останете здрави