на интервју за работа

За време на интервјуто агентот на компанијата разгледува врз основа на извештаите од, Нивното однесување и оваа апликација неговите документи, ако тие се вклопуваат во барањата на рекламираната работа. Desweitern обезбедува дополнителни информации во врска со работата и на потенцијалниот работодавач.

Ако имате интервју за работа со компанијата, ние мора да им честитам, Можете да замислите, сега ќе имаат можност што е можно да го претстави (се продава), шоу, кој и да сте - и она што може да. Убеди биде лична одлука, но само, Ако се подготвуваат сериозно и претставуваат.

За време на интервјуто мора лично персонал Дент сепаратор на компанијата да се запознаат и да биде убеден, кои ќе се вклопат во компанијата, бидејќи на нивните професионални квалификации и искуство,. Еден од најважните услови: презентираат себе, онака како што се, Не се прилагоди себе. се исто така важни : точност, одржува, Сериозни и прилагодени појава. Тие се нервозни? Не плашете. Премногу висок степен на самоуверен изглед имено дејствува брзо арогантен. Запомнете: Ви се нуди свој труд и за поддршка на компанијата со своите вештини. Да остане доволно уверени.

сакате да го убеди хумани ресурси на донесување одлуки дури и ако сакате да го претстави добро на интервју, дека вие сте / човек за оваа работа, остане на теренот, Вие не лажат.

За време на интервјуто станува збор за следниве точки:

 • професионални вештини
  професионални квалификации, понатамошно образование, практично искуство
 • Меѓучовечките односи
  Kontaktverhalten, тимски вештини, интеграција, соработка, уверување)
 • интелектуална средина
  (комуникациски вештини, идентификација и анализа на проблемот, Stresstoleranz)
 • стил на работа
  (организација, нега, време, Иницијатива, одлучност)
 • презентација
  (флексибилност, креативност, се случи)

На интервју за работа е секогаш седница дијалог. Одговорот не само прашања на решавачкиот персонал, но бидете на нивните прашања. Интересни се прашања за компанијата, за кои не сте пронашле одговори на почетната страница од пребарувачот. Ако не се разбере нешто, што сметаат дека е важно, или пропуштите нешто, побара од вас.

Интервјуто обезбедува не само со хумани ресурси на донесување одлуки можност, Вие знаете подобро. Наместо тоа, барателот треба да ја искористи можноста, за да дознаете повеќе во врска со иднината на работното место и работодавачите во искуство.
Тоа ги вклучува следните точки:

 1. идната задача, активности, одговорност, надлежности
 2. Ова е причината зошто е ова се пополнуваат
 3. Очекувања од новиот вработен
 4. на,- и организирање низа листи на компанијата, Класификација на сајтот
 5. управување со стил, корпоративна филозофија
 6. Плати и надоместоци
 7. придобивките
 8. Работно време, одмор, патуваат
 9. Форт,- и можности за обука
 10. можности за развој