признавање советување

Нашата благодарност за консултантски reglementiere професии е на консултации. Ние се постигне преку нашето долгогодишно консалтинг,- искуство,- и јазични вештини (на англиски јазик, Deutsch, Полјаците и Шпанците) понуда. На совети за професионално признавање е отворена за сите луѓе од сите земји, кои се стекнале со квалификации во нивната матична земја и е нашиот избор на консултанти / ентериер, Агенции за вработување / и работодавачите. Како важен дел во процесот на признавање, консултации докажува дека луѓето со странски квалификации начини и средства и го придружува и поддржува вас, на патот кон признавање. Нашите задачи вклучуваат преглед на нивното стекнато академски и јазични вештини, а потоа ние ќе ви кажам кои документи се потребни за поднесување на процесот на признавање и те води, Вашиот постапка за признавање. Ние се развие професионална перспектива со вас, имаат соодветна работа и место за живеење за вас.
Искористете ги предностите на советување,- искуство,- и јазичните вештини на нашето признавање консултант жена Silwia Hofses.
Можете да телефонирате жена Hofses тел. 0049 (0)821-455157-16 или напишете
порака на e-mail