глобална Joblexikon

Нашата работа лексикон ние би сакале да ви поставам едно дело на различни прашања и области од целиот свет на располагање. Краток и разбирлив објаснува нашиот лексикон, Технички услови од А до Ш, информирани, даде информација за обука, Anrkennungsverfahren,Јазици и правни услови за работа во целиот свет