ТВ-модулот

Сега имате можност за наши понуди за работа како ТВ-модул во вашето училиште за јазици / присутни во вашиот излог со целосен HD монитор! Со нашиот специјален ТВ-модул, ние исто така можеме да се внесеме во која било ТВ-кабелска мрежа!

jobtvmodul
 

Вие сте заинтересирани и сакате нашиот телевизор – Програмирајте во вашата кабелска мрежа / објавувајте во вашето училиште за јазици? се ТУКА контакт!