Меѓународни курсеви за онлајн јазик

Јазици кои се клучни за пристап за Европа

  • Јазиците ја формираат нашата свест
  • Јазиците создаваат резонанца,
  • Јазикот го пренесува нашиот став
  • Јазиците ги поврзуваат културите
  • Јазиците овозможуваат интеграција
  • Јазичните вештини значат дека вработувањето во друга земја е можно само.

Понуди за обука на мобилен јазик, приватна флексибилност, висока мотивација, Независност на локацијата и добра ефикасност.

Овој метод за јазична обука има огромен потенцијал за студентите по јазик. Порано немаше технички можности, на пример, да понудите курс за онлајн јазик на квалитативен и лесен начин за користење. Денес скоро сите поседуваат паметен телефон, Таблет, Компјутер и WLAN. И студентите на јазик очекуваат најфлексибилни можни образовни мерки во однос на мрежно учење, времето- и се независни од локацијата.
Оваа нова онлајн обука за јазик не само што ги проширува можностите на различните понуди за обука, но вашите ресурси се зачувани и трошоците се намалуваат.
Значи, ова е голема придобивка за вас, ако сакате да „живеете и да работите“ во Германија и ви треба јазична обука, Вие започнувате курс за онлајн јазик во вашата матична земја и ако веќе живеете и работите во Германија, да се продолжи германскиот јазик преку Интернет со истиот наставник по јазик.
Подолу се дадени нашите понуди во соработка со професионални училишта на интернет.

Треба повеќе информации?

Потоа пратете ни право преку нашите контакт порака.

 

Вие сакате да живеете и да работите во „Германија“ и сепак мора да научите или да го подобрите германскиот јазик?

Тука имаме избор на наши курсеви за онлајн јазици ширум светот од наши партнери:

Германска академија за квалификувани работници

Курс за онлајн јазик: Албански -> Deutsch
Ниво: А1 (120 Лекции)
Започнете од: XXXXXXX
Име на училиште за јазици: XXXXXXXXX
Контакт / во: XXXXXXXXXXX
Е-пошта: XXXXXXXXX @ XXXXXXXXX

 

Курс за онлајн јазик: Албански -> Deutsch
Ниво: А1 (120 Лекции)
Започнете од: XXXXXXX
Име на училиште за јазици: XXXXXXXXX
Контакт / во: XXXXXXXXXXX
Е-пошта: XXXXXXXXX @ XXXXXXXXX

 

Курс за онлајн јазик: Албански -> Deutsch
Ниво: А1 (120 Лекции)
Започнете од: XXXXXXX
Име на училиште за јазици: XXXXXXXXX
Контакт / во: XXXXXXXXXXX
Е-пошта: XXXXXXXXX @ XXXXXXXXX