<h2>обука за јазик</h2>
Германскиот јазик за учење не е лесно и е потребно многу време.

Но, ако сакате во Германија "живот и работа", Ви треба добар квалитет на обука на германскиот јазик.

При изборот на јазик училиште, треба да се обрне внимание на следниве поенти:
<на>
<во>бројот на часови по ниво (А1, А2, Б1, Б2, C1)
треба да биде повеќе од 120 биде часа</во>
<во>Лекцијата треба да биде најмалку 45 имаат минути</во>
<во>На / факултет / во случај да имаат докажано изучуваат германскиот јазик
и може да се претстави со педагошка обука.</во>
<во>Бројот на студенти по група, не треба да надминува 10 Студентите износ.</во>
</на>
Спореди нуди јазик во училиштата секогаш се должи, квалификацијата, на часови и бројот на студенти по група.

Најевтиниот училиште не е секогаш најдобриот.

Побарате од нас?

Имаме во различни земји јазик училишта, која за неколку години работиме заедно, ние може да се препорача производи.

<a href =”https://www.deutsche-fachkraefteagentur.com/kontakt/beratung/”>Треба повеќе информации?</на>

Потоа пратете ни право преку нашите <a href =”https://www.deutsche-fachkraefteagentur.com/kontakt/beratung/”>контакт</на> порака.