преводи

Ако сте професионален постапка признавање, сакаат да аплицираат за еден од надлежниот орган во Германија или имаат, само преводи за наредил или Германија заклетва преведувачи признати.

Се повеќе и повеќе се на властите во Германија, поднесе преводи на документи, создадена на дозвола издадена преведувач матичната земја или нотар. Овие не се признаваат како резултат на законските барања во Германија. Како резултат на, дека нивната постапка препознавање одложен и ќе мора да се направи нов превод на важечките закони во Германија. И да плаќаат два пати за преводи.

одобрени преведувачи во Германија, Упатете се на следната веб-адреса:
http://www.justiz-dolmetscher.de/

Ние се зборува со следните одобрени и положи свечена заклетва преведувачи за вас во текот на постапката за одобрување и посебни услови договорени:

Треба повеќе информации?

Потоа пратете ни право преку нашите контакт порака.

 

подолу, на судски преведувач во Германија / внатре, нивните преводи се признаваат во сите официјални власти во Германија. сите тие работат со Европа агенцијата работа & Германскиот професионалци Агенцијата заедно и ние бевме во можност да се организираме за посебни стапки.
но вие исто така може да се додели било која друга заклетва во Германија Преведувач / со вашите документи да бидат преведени:

Превод на англиски јазик -> Deutsch
Бетина Zingler
Одобрување од страна на Регионалниот суд во Аугсбург
контакт: Бетина Zingler

Распрашува преку e-mail: Bettina.Zingler@t-online.de

 

Превод Албански -> Deutsch
Г-дин Д. Келменди
Одобрување од страна на Регионалниот суд во Штутгарт
Контакт / во: Herr Келменди

Распрашува преку e-mail: dkelmendi@t-online.de

 

рингтонови Арабија, Franco-> Deutsch
Г-дин Хамид Си Мухамед
Одобрување од страна на Регионалниот суд во дворот / Баерн
Контакт / во: Г-дин Хамид Си Мухамед

Распрашува преку e-mail: hamid.simohammed@gmail.com

 

Превод Бугарски -> Deutsch
Висок Konferenzdolmetscherin
Жена, Веселин Meurer, M.A
Одобрување од страна на Регионалниот суд Traunstein
контакт: Жена, Веселин Meurer

Распрашува преку e-mail: vesselina.meurer@gmx.de

 

Превод македонски -> Deutsch
Фрау Века Андонова
Одобрување од страна на Регионалниот суд во Штутгарт
контакт: Фрау Века Андонова

Распрашува преку e-mail: vecka74@yahoo.de