Që nga fillim të tetorit 2019 mësojnë tre infermiere me mësuesin e gjuhës suaj nga Madagaskar
gjuha gjermane, në vjeshtë 2020 ri-trajnim për shëndetin- dhe infermiere në Gjermani
për të filluar. Deri në fillimin e trajnimit të gjitha aftësitë e gjuhës gjermane nga certifikatës së gjuhës B2 mushtit.

Fat i mirë dhe gjithë të mirat për trajnim në Gjermani

Rudolf Sagner tuaj