Profili i kandidat në agjenci punë Europa publikojë - arrijnë pagesë punëdhënësit të ardhshëm në Evropë.

Ne jemi të bindur e filozofisë tonë dhe shërbimet tona të personelit dhe mund të ju jap një aplikantët garanci.

Ne lidheni në Evropë: punëkërkuesit dhe punëdhënësit
Kandidatët tona përfshin garanci:

Garanci Finder Evropian
Ne publikojë kërkesën tuaj në një formë anonime në pishinë tonë Europiane të aplikantëve (pa të dhëna të tyre e adresave). Për të arritur ndërkombëtar qasje maksimale punëdhënësit. Në mënyrë tipike, ju mund të gjeni nga punëdhënësit e mundshëm në të gjitha vendet e BE-së shumë më të shpejtë.

garantuar cilësinë
Ne trajtimin aplikimin tuaj gjithmonë me kujdes dhe e shohin atë si një kartëvizitë të personit tuaj. Ne vend shpalljen tuaj në përputhje me rregullat e një marketing të suksesshëm.

garanci upgrade
Kërkesa juaj do të përditësohet nga ne sipas të dhënave tuaj kur është e nevojshme.

qasja e mirë në Evropë
Aplikime në pishinë tonë kërkues çdo ditë të paktën 23 orë 364 Për të arritur në ditët e lexueshme. Ndikimi i gjerë, edhe nga partnerët tanë të rrjetit të garantojnë rezultate të mira.

Nachhaftungs Guarantee
Pasi të keni gjetur punëdhënësit tuaj të re dhe e afroi, fillon periudhën e tyre gjyq 6-mujore. Si stafit tuaj përgjegjës të shërbimit, ne garantojmë, në qoftë se ju nuk duhet të kalojnë periudhën e tyre provuese, Ne do të publikojë kërkesën tuaj përsëri në pishinë tonë aplikuesit falas.

Kostot - Garanci
Ne ju garantoj, se të gjitha garancitë e lartpërmendura dhe të përshkruara ne ofrojmë falas.