Së bashku dhe jo të vetmuar

Dashuria miq dhe partnerë globale,

koronavirus shpërndarë globalisht është në javët e ardhshme, përgatisë muaj apo edhe vite, shumë frikën dhe shqetësimet e. Frikësohet qeniet njerëzore të mbrojtur kundër aktit të nxituar. dhe, kjo është një fatkeqësi globale. Nëpërmjet bisedat e mia të përditshme me shumë nga miqtë e mi ndërkombëtarë dhe partnerët me të cilët unë jam pjesërisht u bashkuan së bashku për shumë vite dhe të punës, Unë dëgjoj horror, personale dhe familjare frikën ekzistenca dhe ata e dinë në qoftë se ata nuk mund të ushqejnë veten dhe familjet e tyre në të ardhmen. Në çdo vend të botës, ne gjejmë kushte të ndryshme dhe struktura e furnizimit, të tilla si gjendja ekonomike e cila është e lidhur ngushtë me papunësinë, sistemi shëndetësor dhe financimi i tij, Qeveritë nuk veprojnë, apo edhe mund të, dhe kështu me radhë. Lexuar në lidhje me media të ndryshme, ose të dëgjojë ne, e ashtuquajtura gazetarët do të doja të, opinionet, Spekulime dhe Horrorzenarien. E gjithë kjo na jep merak të madh, në të vërtetë frikësohet.
dhe të përpiqemi për të le të qëndrojë në këtë krizë së bashku dhe të shohim atë mundësi të reja dhe të zhvillojnë. Rrinë në udhëzimet e ekspertëve përkatës dhe qeveritë. Mbrojtur ju dhe familjet tuaja nga infeksioni dhe të huaj, por edhe mbron kundër infeksionit. Reagon me qetësi dhe shqetësim veten me të moshuarit dhe të dobëtit në vendin tuaj. Ka jetë pas krizës. Kjo është një mundësi e mirë, tani një rishikim i madh si p.sh.. Ndryshimet Klimatike, varësia e prodhimit në Kinë, sistemi shëndetësor shpesh underfunded, etj papunësia. - dhe kjo është një mundësi reale për të gjithë ne!! Pra, ne e pranojmë sfidën për të ardhmen tonë të pas krizës dhe të punës.
Miqtë e mi të dashur dhe partnerët, Unë do të të jap aq sa unë mund të vazhdojë të mbështesë nën-. Pas moton time:

Së bashku dhe jo të vetmuar

shoku juaj dhe partner

Rudolf Sagner (Rudi nga Augsburg)