Ne jemi të lumtur për të lidhen me ju personalisht për pyetjet dhe komentet tuaja në dispozicion.

Jobagentur Europe
Kobelweg 68a
D-86156 Augsburg

Tel: +49 821- 455157-20
faks: + 49 821- 455157-10

E-mail: rudolf.sagner@jobagentur-europa.eu