Gruaja midel dhe gruaja Brina, Infermieret nga Filipinet kanë arritur. Ju keni brenda 7 Muaj, gjuha gjermane (B2 me certifikatë gjuhën) i mësuar. në BRK- House në Füssen, ju tani kanë një të ardhme të madhe profesionale. Ne ju uroj gjithë të mirat në Gjermani dhe i mirëpritur.