Ofertë e re e mësimit virtual nga agjensia gjermane e specializuar!

Në situatën aktuale të pandemive Covid-19, shumë njerëz dhe punëkërkues nuk janë në gjendje të vazhdojnë- ose merrni pjesë në trajnime të mëtejshme.
Shkollat ​​e gjuhëve janë mbyllur deri në njoftimin e mëtejshëm. (qëndrojë prill 2020)
Shëndeti për ju dhe studentët e gjuhës tjetër është shumë i rëndësishëm dhe duhet të mbrohet. Për të mos vonuar karrierën tuaj profesionale, ne ju ofrojmë kurse virtuale të gjuhës gjermane përmes akademisë gjuhësore të Agjencisë Gjermane për Specialistët.
Kjo do t’ju ​​ndalojë, ndikim negativ në zhvillimin tuaj personal dhe profesional.
Kualifikoni dhe edukoni veten dhe mbroni nga infeksioni me Covid-19 në shtëpinë tuaj.
Të gjitha kurset e gjuhëve janë falas për studentët me trajnime ose studime si infermiere. Edhe për ata, të cilët dëshirojnë të kalojnë në akademinë tonë gjuhësore.

Së shpejti do të fillojmë kurset e gjuhës gjermane virtuale nëpër vendet në vendet në vijim:
– Shqipëri
– Ukrainë
– Kosovë
– nëse
– Maqedoni

Nëse jeni të interesuar për një kurs virtual të gjuhës gjermane, atëherë ju lutemi na dërgoni një mesazh në:
www.deutsche-fachkraefteagentur.com/kontakt/beratung/
www.deutsche-fachkräfteagentur.de

Ne mezi presim mesazhin tuaj
Faleminderit shume, të gjitha më të mirat dhe të qëndrojnë të shëndetshëm