Intervista e punës

Gjatë intervistës një rekrutuesi i kompanisë verifikuar për shkak të deklaratave tuaja, Sjellja e tyre dhe të paraqesin atij dokumentet e aplikimit, në qoftë se ju i përmbushni kërkesat e punës reklamohen. Desweitern jep informacion shtesë në lidhje me punën dhe punëdhënësi i ardhshëm.

Nëse ju keni një intervistë për punë nga ana e kompanisë, dikush mund ta uruar, Ju mund të imagjinoni, Tani ju keni mundësinë për të, si dhe të jetë e mundur Pranishëm (shes), shfaqje, kush jeni - dhe atë që ju mund të. Bindë të jetë vendim personal, por vetëm, në qoftë se ju janë duke u përgatitur seriozisht dhe përfaqësojnë.

Gjatë intervistës ju duhet të mësojnë për të njoh personalisht dhe për të bindur të stafit kompani e Dent Scheider, që gjithashtu i aftë për shkak të kualifikimeve të tyre profesionale dhe përvojë të kompanisë. Një nga kërkesat më të rëndësishme: paraqesin veten, ashtu si jeni, A nuk e rregulluar veten. janë gjithashtu të rëndësishme : përpikëri në orar, ruajtur, paraqitja serioze dhe të përshtatur. Ata janë të shqetësuar? Mos kini frikë. një nivel shumë të lartë të paraqitjes së vetë-vetëdijshëm vepron pikërisht fast arrogant. mbaj mend: Ata ofrojnë punën e tyre dhe për të mbështetur kompaninë me aftësitë tuaja. Të mbetet mjaft besim.

Edhe në qoftë se ju doni të paraqesë në intervistë dhe duan të bindin HR vendimmarrësit, se ju jeni / e drejta për punë, të qëndrojnë në terren, Ju nuk gënjejnë.

Gjatë intervistës është fjala për pikat në vijim:

 • aftësi të specializuara
  kualifikim profesional, arsimi edhe më tej, përvoja praktike
 • Marrëdhëniet ndërpersonale
  Kontaktverhalten, aftësitë e ekipit, integrim, bashkëpunimi, bindje)
 • aspektet intelektuale
  (aftësitë e komunikimit, zbulimin Problem dhe analiza, Stresstoleranz)
 • style punës
  (Organizata, kujdes, kohë, nismë, vendosmëri)
 • prezantim
  (lakueshmëri, kreativiteti, dukuri)

Një intervistë për punë është gjithmonë një bisedë dialog. Përgjigjen pyetjeve jo vetëm për decider stafit, por ju gjithashtu japin pyetjeve të tyre. Janë pyetje interesante rreth kompanisë, për të cilën ju keni gjetur në përgjigje homepage. Nëse ju nuk e keni kuptuar diçka, ju konsiderojnë të rëndësishme, ose të humbasë diçka, kërkoj.

Intervista ofron jo vetëm HR vendimmarrësit mundësi, Ti e di më mirë. Përkundrazi, aplikanti duhet të shfrytëzojnë mundësinë, për të mësuar më shumë për vendin e punës në të ardhmen dhe të punëdhënësve në përvojën e.
Këto përfshijnë pikat e mëposhtme:

 1. Detyra e ardhmja, aktivitetet, përgjegjësi, kompetencat
 2. Pse është ky vend emërimet e reja
 3. Pritje e punonjësit të ri
 4. në,- dhe rrjedhën e organogramit të kompanisë, Klasifikimi i faqes
 5. style menaxhimit, Filozofia Corporate
 6. Pagat dhe shtesat
 7. përfitimet
 8. orari i punës, festë, Reisetätigkeit
 9. fortesë,- dhe mundësitë e trajnimit
 10. mundësitë e zhvillimit