Lajme nga Evropa

Ndalesa e pranimit në Bavari për kujdes- dhe shtëpitë për aftësi të kufizuara bëhen 25. më shumë 2020 i përfunduar.

Ndalesa e pranimit në Bavari për kujdes- dhe shtëpitë për aftësi të kufizuara bëhen 25. më shumë 2020 i përfunduar. Ndalimi i pranimit në infermierinë që ekziston për shumë javë- dhe shtëpitë për aftësi të kufizuara në Bavari po kalojnë 25. më shumë 2020 jashtë. Facilitydo strukturë është e detyruar të sigurojë koncepte të përshtatshme mbrojtëse individuale, ajo ngjitje për banorët, Shmangni stafin dhe njerëzit e rinj që kanë nevojë për kujdes.…

Shtëpitë e infermierëve nuk paguajnë pagën minimale për kujdestarët e huaj!

Shtëpitë e infermierëve nuk paguajnë pagën minimale për kujdestarët e huaj! Paga minimale e kujdesit në Gjermani vlen për të gjithë kujdestarët dhe ndihmësit e infermierisë që punojnë në gjermanisht në shtëpi pleqsh ose ambiente të kujdesit ambulator. Aktualisht është 11,35 € në shtetet e vjetra federale dhe 10,85 € në shtetet e reja federale. (edhe për ndihmësit e huaj të infermierisë. Por shumë shtëpi pleqsh i mbajnë larg, pjesërisht i vetëdijshëm ose provoni këtë…

Ne jemi në kërkim të një infermiere të përkohshme, Infermiere Geriatrike, mjek, Doktor me kapacitet falas

Ne jemi në kërkim të një infermiere të përkohshme, Infermiere Geriatrike, mjek, Doktor me aftësi falas për klinika, Qendrat e rehabilitimit, ambjentet e kujdesit spitalor dhe qendrat e kujdesit ambulator në Gjermani dhe Zvicër. Infermierët ndërkombëtarë gjithashtu mund të presin me padurim, Aplikoni tek ne për mjekë, me të cilën ne pastaj kryejmë procesin e njohjes dhe ofrojmë një kurs falas të gjuhës gjermane gjermane. Kurse tona virtuale të gjuhës gjermane, përmes tonave…

Ofertë e re e mësimit virtual nga agjensia gjermane e specializuar!

Ofertë e re e mësimit virtual nga agjensia gjermane e specializuar! Në situatën aktuale të pandemive Covid-19, shumë njerëz dhe punëkërkues nuk janë në gjendje të vazhdojnë- ose merrni pjesë në trajnime të mëtejshme. Shkollat ​​e gjuhëve janë mbyllur deri në njoftimin e mëtejshëm. (qëndrojë prill 2020) Shëndeti për ju dhe studentët e gjuhës tjetër është shumë i rëndësishëm dhe duhet të mbrohet. Për karrierën e tyre profesionale…

Së bashku dhe jo të vetmuar

Së bashku dhe jo të vetmuar dashuri miq dhe partnerë globalë, koronavirus shpërndarë globalisht është në javët e ardhshme, përgatisë muaj apo edhe vite, shumë frikën dhe shqetësimet e. Frikësohet qeniet njerëzore të mbrojtur kundër aktit të nxituar. dhe, kjo është një fatkeqësi globale. Nëpërmjet bisedat e mia të përditshme me shumë nga miqtë e mi ndërkombëtarë dhe partnerët me të cilët kam…

Infermierinë Asistentë / brenda nga Kosova për në Gjermani

mësojnë në shkollë gjermane Shkollës Kosovë 16 profesionistët pleqsh studiuar gjuhën gjermane. Ata janë në pranverë 2020 die deutsche Anerkennung als Krankenpflegehelfer/in erhalten und werden dann mit Ihren deutschen Sprachkenntnissen von B1 in deutschen Kliniken und Pflegeheimen ihre Arbeit aufnehmen. Viel Erfolg beim erlernen der deutschen Sprache und alles Gute Euer Rudolf Sagner Jobagentur

Trajnuarve për shëndetin- dhe pleqsh e Madagaskarit për 2020

Që nga fillim të tetorit 2019 lernen drei Krankenschwester mit Ihrer Sprachlehrerin aus Madagascar die deutsche Sprache, në vjeshtë 2020 ri-trajnim për shëndetin- und Krankenpflegerin in Deutschland zu beginnen. Deri në fillimin e trajnimit të gjitha aftësitë e gjuhës gjermane nga certifikatës së gjuhës B2 mushtit. Viel Erfolg und alles Gute für die Ausbildung in Deutschland Euer Rudolf Sagner

Infermieret nga Filipinet

Gruaja midel dhe gruaja Brina, Infermieret nga Filipinet kanë arritur. Ju keni brenda 7 Muaj, gjuha gjermane (B2 me certifikatë gjuhën) i mësuar. në BRK- House në Füssen, ju tani kanë një të ardhme të madhe profesionale. Ju dëshirojmë të gjitha më të mirat në Gjermani dhe një mirëseardhje të ngrohtë.

Agjensia Job Europa ndërprerë bashkëpunimin me Fa. Opportunity në Tiranë

Agjencia Puna Europa mbaruar së punuari me Opportunity. Rudolf ka Sagner pronarin e bashkëpunimit Europa agjenci punë me kompaninë. Opportunity shkarkohet Z. Fisnik Latifi me efekt të menjëhershëm. Objektivat e biznesit të z Latifi nuk janë më në përputhje me kodin e etikës të Agjencisë punë Europa. Të gjitha kontratat me infermierët me Z. Sagner nga agjensia e punës…

Profesionistë të pakualifikuar

Kreu i agjencisë së punësimit në Gjermani dëshiron ligjin e rreptë të imigracionit Ligji i emigracionit ardhshme synohet nga vullneti i Detlef Shile (Kreu i Agjencisë Federale të Punës) ndjekin rregulla të rrepta: Emigracioni gatshëm janë vënë tashmë, ndër të tjera jashtë vendit një provë gjerman. Kreu i Agjencisë Federale të Punës, Detlef Scheele, bën thirrje për rregulla të rrepta për Bill Imigracionit. “Duhet politika në…