Këshilla për njohjen e kualifikimeve profesionale në Sociale- dhe shëndeti

 

Njohja Këshillimin Job Agjencia Evropës për të gjitha palët e interesuara në (i parë)
udhëzime saj. Kjo përbëhet nga dy pjesë, konsultimi fillestar dhe A-
rritur këshillim për procedurën e njohjes profesionale.

Njohja Target Këshilla është profesional para-kundër apo hyrje
ose përmirësimi i situatës aktuale të punës. Në veçanti, marrja
njohja profesionale e profesioneve të rregulluara në social- dhe shëndeti-
zonë.

Konsultimi fillestar
Si pjesë e konsultimeve fillestare është me të / të interesuarve / in sqaruar, Masa në të cilën
kualifikimet profesionale dhe gjuhësore janë të mjaftueshme për njohjen
dhe kështu një profesion në Gjermani ose ndoshta në një tjetër
për të marrë vend të BE. Nëse kërkesat për një procedurë të njohjes jo
dhënë, të diskutohet me alternativat e ardhshëm.

konsultimi hyrja
Në konsultim fillestar, kushtet për të aplikuar një jetë Aner-
procedura e identifikimit diskutuar (dokumentet e kërkuara, diplomat, etj).
Për më tepër, mundësitë e ndryshme të punësimit dhe kështu ver-
kushtet lidhur shëndetësore. (orari i punës, pagë, etj) dhe Länderinfor-
infor-.

Këshilla është dhënë në zyrat tona në Augsburg
Jobagentur Europe,
Kobelweg 68a,
86156 Augsburg
Çdo të mërkurë nga 9:00 - 11:00 personalisht pa regjistrim!

Si një komunikimi më tej për ta është mbështetja jonë Jetojnë çdo ditë
të 8:30 – 12:00 Clock dispozicion.

Si një konsulent të informuar:

Grua Silwia Hofses
Personalassistentin
Magisterstudium

aftësi gjuhësore:
Deutsch, polonisht, anglisht, spanjisht, Italiane dhe ruse