Biblioteka e agjencisë punë Europa

Ju jeni në bibliotekë agjencisë punë Europa.

YouTube

Duke ngarkimit video ju dakord me privacy policy e YouTube.
të mësuar më shumë

laden Video

e premte 06.10.2017 in Shkodra (Shqipëri)
televizion rajonal Shkodër

Mundësitë e punës në Gjermani

YouTube

Duke ngarkimit video ju dakord me privacy policy e YouTube.
të mësuar më shumë

laden Video

e enjte 16.11.2017 në Fier (Shqipëri)
Raportoni televizion rajonal në qytetin e Fierit

Sistemi ndryshme të trajnimit në mes të Shqipërisë dhe Gjermanisë.
Znj Huta Opportunity Center dhe Z. Rudolf Sagner agjenci punë Europa.

YouTube

Duke ngarkimit video ju dakord me privacy policy e YouTube.
të mësuar më shumë

laden Video

e premte 17.11.2017 Lushnje (Shqipëri)
televizioni rajonal Qyteti Luhnje

Cilat janë kërkesat, një trajnim profesional
për të kryer në Gjermani?

Info nga znj Huta (fa. Opportunity Center) dhe z Sagner (Jobagentur Europe)