Moduli TV

Tani ju keni mundësi të punës sonë si një modul televiziv në shkollën tuaj / për të paraqitur në dritaren tuaj dyqan me një HD monitor plotë! Me modulin tonë të veçantë televizive ne gjithashtu mund gjithashtu të importohen në ndonjë rrjet televiziv kabllor!

jobtvmodul
 

Ata janë të interesuar dhe do të donte TV tonë – Programi në rrjetin kabllor tuaj / për të qenë në shkollën e gjuhës? rekord KETU na kontaktoni!