Për klientët njohur ne jemi duke kërkuar në të gjithë Gjermaninë mjekëve të përshtatshme, shëndetësor- dhe infermieret / brenda dhe terapist i cili
duan të bëjnë detyra të reja dhe interesante. Ekipi ynë profesional ka qenë 1800 Kandidatët nga Sociale- dhe të shëndetshme-
Sektori i kujdesit të mësohet me sukses në mjekësor dhe strukturë Nursing në Gjermani.
Nëse jeni duke kërkuar për një sfidë të re profesionale, pa marrë parasysh se çfarë shteti, zbatohen me dokumente të rëndësishme
në një nga faqet më poshtë ose na dërgoni një kërkesë të pakërkuar. Në qoftë se ajo është për të shkuar shpejt, kontaktoni me ndonjë pyetje
na me e-mail apo telefon, ndryshe me shkrim. Ne përgjigjemi pyetjeve tuaja brenda 24 orë.

 

pozicionet

Examinierte / Shëndeti r- dhe infermieret / në
për zonat e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

me trajnim të specializuar

 

 

 

Zonat përkujdesin për të moshuarit

kujdesi spitalor
të kujdesit ditor
kujdesit ambulator
Ambulatore Kujdesi intensiv
Living asistuar

 

Në zonat e terapisë të folurit

Në zonat e terapi profesionale

Vende të lira pune

shëndetësor- dhe infermieret pediatrike, asistent pleqsh
anestezi
Ndërdisiplinore njësinë e kujdesit intensiv
anestezi / Departamenti OP
intensivisht- / Stacioni frymëmarrje
Pediatric njësinë e kujdesit intensiv
Operationsdienst
njësinë e kujdesit intensiv
kujdesit intensiv dhe kardiak laborator catheterization
Anestezia dhe Kujdesi Intensiv
Nursing pediatrik
Gastroenterology
Neurologji dhe Neurologë. rehabilitimi i hershëm
kirurgji trauma
Zëvendës Ward Menaxher
Nursery Menaxher
Provimi. shëndetësor- dhe infermieret

 

anestezi
Anestezia dhe Kujdesi Intensiv
onkologji

 

 

Nursery Menaxher
Wohnbereichsleitung
Altenpfleger / në
Nursery Asistent / në
Living zonë ndihmëtar / në
Stationsleitung

 

Fjala terapist / në

Occupational terapist / në

specialist, Specialist për fushat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mjeku ose mjeku në trajnimin për fushat

kirurgji trauma
psikiatri
fëmijë- dhe Adolescent Medicine
Care intensive / terapi renale zëvendësimi
ndarje- / Oberärztin / -mjeku Anesthesiology
anestezi / menaxhimin e dhimbjes
Mjeku i lartë për fëmijët- dhe Adolescent Medicine
mjekësi të brendshme, Care intensive
gjeriatri
Intensivists -Innen
Oberarzt / Drejtori mjekësor për Obstetrike (Me kohë të pjesshme)
Psikosomatike Mjekësia dhe Psikoterapia
mjekësi të brendshme
neurologji
anestezi

 

kirurgji
Neurologji dhe mjekësi të brendshme
Mjekët e përgjithshëm
Psychosomatics dhe Psikoterapia
dermatologji
kirurgji shpinë
fëmijë- dhe Adolescent Medicine
fëmijë- dhe Psikiatria Adoleshenti
Obstetrikë dhe Gjinekologji
mjekësi të brendshme
obstetrikë (Me kohë të pjesshme)
Psikiatri dhe psikoterapi
neurologji

 

Në të gjithë fushën e informacionit-
dhe përpunimin e të dhënave

Shkencëtarët kompjuterike në fushën e
– programimi
– Faqja e internetit
– SAP
– programimit PLC

Fachelektroniker / në

kamion – shofer

autobus – shofer

kamion – Drivers për dërgesat e rrezikshme

kamion – Shofer për ngarje
– traktori-rimorkio
– shkëmbim
– ENTSORGUNGS- ose riciklimin makinat e
– Kamion me vinç

Me Leje Kodi 95 e klasave
– C
– C1
– EC
– C1E

Driving e autobusëve me Leje Kodi 95 e klasave
– D
– D1
– I
– D1E
kamion- Shoferët e mallrave të rrezikshme transporton me ngarje të rrezikshme (fatura ARD)