Ne jemi në kërkim të një infermiere të përkohshme, Infermiere Geriatrike, mjek, Doktor me aftësi falas për
klinika, Qendrat e rehabilitimit, ambjentet e kujdesit spitalor dhe qendrat e kujdesit ambulator në Gjermani dhe Zvicër.

Infermierët ndërkombëtarë gjithashtu mund të presin me padurim, Aplikoni tek ne për mjekë, me të cilën ne pastaj kryejmë procesin e njohjes dhe ofrojmë një kurs falas të gjuhës gjermane gjermane.

Kurse tona virtuale të gjuhës gjermane, përmes akademisë sonë ndërkombëtare të gjuhëve në internet të agjencisë speciale gjermane fillojnë në vendet në vijim:

– Shqipëri
– nëse
– Maqedoni
– Ukrainë
– Kosovë

kontakt:
www.deutsche-fachkraefteagentur.com/kontakt/beratung/

Ne mezi presim çdo aplikim

Faleminderit dhe qëndroni të shëndetshëm!