Zhvillimi Corporate

2019

themelues “Deutsche Fachkräfteagentur

Die Deutsche Fachkräfteagentur ist eine professionelle deutsche Agentur, für Beratung und Durchführung von Akkredierungen (procedura e njohjes) von reglementierten und nicht reglementierten Berufen für Kandidaten aus EU-Ländern und nicht EU-Ländern.

 

2019

Operative mbi të bijave të mia kompaninë nën Veprimit Personal GmbH & Co. vazhdojnë kg si familje.

2013

Krijimi i "punës agjencisë Europa" (Rrjeti i agjencive ndërkombëtare të rekrutimit)
www.jobagentur-europa.eu

2012

Projekti i punësimit “Familja dhe karriera”

2011

Botues i Udhëzuesit "rreth kujdesit orën"

2010

Shitjet e sistemit të mobilitetit "modes" në Suabia
www.modis.at

paraqitje, Sistem menaxhimi, vërtetim

2009

Projekti modeli “Kujdes Çmenduri në shtëpi”

2008

themelues dega në Weilheim

themelues zyra e degës në Ulm

2007

Projekti i punësimit “per infermiere”. Stafi Veprimi bën asistentë në infermierinë nga.

Zgjerimi i Job Market EPERS për Social- dhe shëndetin në tregun evropian.
www.epers.net

2004

Personeli Veprimi në Shtutgart (franchisees) pronar: Jürgen Hallanzy
www.aktion-personal.de

Gründung des Internetportal ASG (sistemi i vlerësimit për kujdesin shëndetësor)
www.hs-gm.net

Gründung der Jobbörse epers për Social- dhe shëndeti
www.epers.net

HS-SHËNDETËSOR kompani të menaxhimit Weissach (Baden Württemberg) nga Jürgen Hallanzy & Rudolf Sagner

2003

themelues Shëndeti Portal GoGesund
(Adresa- dhe portal informacioni në social- & shëndetësor)

2002

Fushata Shëndeti Human, Në shtëpi dhe zyra në Augsburg nga Rudolf Sagner
www.aktion-personal.de