duke punuar jashtë vendit

Punon dhe Limitless – bëjmë atë tashmë

Ne ofrojmë mundësi ndërkombëtare dhe sfida të reja. Të dy afat-shkurtër, por edhe afatgjatë. Ne kemi zhvilluar një rrjet global. Nga ky fitim nuk është vetëm i interesuar, por edhe kandidatët dhe kompani nga vende të ndryshme për shumë vite. Ky rrjet unik ju jep juve akses të drejtpërdrejtë në oferta pune në botë.

Globalizimi në botën e punës është shumë i avancuar. Si një lojtar global, ju jeni fleksibël dhe të shkojnë atje, ku kualifikimi juaj, të kërkuar dhe përvojën dhe aftësitë e nevojshme.

Ne ne mund t'ju ofrojmë:

– qasje ekskluzive për të gjitha vendet e lira të punës dhe bota

– Dërgo rinisë tuaj online, dhe kjo është dhënë menjëherë anonime për
punëdhënësi në mbarë botën, shfaqet në treg kandidat, agjencia puna Europa.

– Aftësitë e gjuhës përmes rrjetit tonë partnere në vendin e origjinës

– Këshilla për procedurën e njohjes

– udhëzime në karrierë për të trajnuarit

– Të përfitojnë nga tonë të shkëlqyer kulturore,- social,- ekonomik,- dhe
Duke punuar njohuri ligjore.

– Së bashku me ju do të analizojmë situatën tuaj profesionale në lidhje me tuaj
planifikimi i karrierës

Këto shërbime janë sigurisht falas. Ne gjithashtu ju garantoj me vitet tona të përvojës gjykimit më të.

A jeni të interesuar? Ne do t'ju këshillojë, në një të përbashkët, talk personal gjerësisht në lidhje me opsionet tuaja ndërkombëtare.

Filloni tani ndërkombëtarisht na nga