<h2>trajnimi gjuhës</h2>
Gjuha gjermane për të mësuar nuk është e lehtë dhe të merr shumë kohë.

Por në qoftë se ju doni në Gjermani "Jeta dhe vepra", Ju duhet një trajnim të mirë të cilësisë së gjuhës gjermane.

Kur zgjedhjen e shkollë gjuhën, ju duhet të i kushtoj vëmendje për pikat e mëposhtme të bëra:
<ul>
<në>numri i orëve mësimore për nivelin (A1, A2, B1, B2, C1)
duhet të jetë më shumë se 120 të jetë orë</në>
<në>Një mësim duhet të jetë të paktën 45 kanë minuta</në>
<në>I / fakultet / në të kanë provuar studiuar gjuhën gjermane
dhe mund të paraqesë një trajnim pedagogjik.</në>
<në>Numri i studentëve për grup, nuk duhet të kalojë 10 Studentët sasi.</në>
</ul>
Krahasuar shkollat ​​ofron gjuhës gjithmonë Due, kualifikimi, e klasave dhe numrit të nxënësve në grup.

Shkolla më e lirë nuk është gjithmonë më të mirë.

na pyesin?

Ne kemi në vende të ndryshme shkollat ​​e gjuhës, e cila për disa vite ne punojmë së bashku, ne mund të rekomandojë produktet.

<a href =”https://www.deutsche-fachkraefteagentur.com/kontakt/beratung/”>Nevojë për më shumë info?</një>

Pastaj na dërgoni drejtë përmes tonë <a href =”https://www.deutsche-fachkraefteagentur.com/kontakt/beratung/”>kontakt</një> një mesazh.