Agjencia Puna Europa mbaruar së punuari me Opportunity.

Rudolf ka Sagner pronarin e bashkëpunimit Europa agjenci punë me kompaninë. Opportunity shkarkohet Z. Fisnik Latifi me efekt të menjëhershëm. Objektivat e biznesit të z Latifi nuk janë më në përputhje me kodin e etikës të Agjencisë punë Europa. Të gjitha kontratat me profesionistë në gji me z Sagner nga puna agjencisë Europa me kandidatët nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia janë mbyllur janë ende të vlefshme.

prandaj unë, se të gjithë profesionistët pleqsh të cilët kanë nënshkruar një marrëveshje me shkrim me agjencinë punë Europa, nën
E-Mail rudolf. sagner@jobagentur-europa.eu për të raportuar për të diskutuar mbarimin më larg.

Rudolf Sagner tuaj