Специјалисти во меѓународните вработување

Ние сме мрежа на меѓународни даватели на услуги и персонал посветен на конкретни и директни пребарувањето за соодветен кадар, бидејќи на нашиот Кодекс на етика, како дел од профилот на барање. Наша основна цел е да ви помогне во вашето пребарување, со цел да се најде најдобрите вработени за нивните компании.

QMS
Нашите Qualitätsmanagementsytem со нашиот код на етика е фер основа за сериозна и добар кадар работат во Европа и социјалните услови.

општествена одговорност
партнерите на мрежата (мрежа киднапери, работодавачот) агенција работа Европа на сите социјални и економски одговорности се свесни за. Модерни лични услуги во Европа значително да придонесат за креирање и обезбедување на работни места и поголема конкурентност и флексибилност на бизнисот во Европа. Лична служба е модерна и современа одговор на предизвикот на меѓународни и крос-граница работат економија. Модерни Лични услуги поврзува една страна, на итната потреба за економски и флексибилноста на пазарот на работна сила, од друга страна, потребата од работници за реномирана вработување. сериозноста, Фер, сигурност, Почит и доверба се хумани вредности за справување со кандидатите, вработени, Клиенти и колеги. Благодарност на нашите вработени е клучен проблем. Овој Кодекс на етика е подготвен од страна на мрежата Создателот (давателот) работел. Принципите на акции не се достапни на сите партнери во мрежата, мрежа киднапери, Работодавачите и нивните клиенти и вработени им

Локално присуство во Европа и Швајцарија
Преку нашите локални присуство во различни ЕУ- земји (од страна на нашите партнери на мрежите) имаме посебен пазар, и Wirtschaftskentnisse целата мрежа, Но, компании исто така се кандидати за добро.

нашите партнери
Нашата мрежа партнери се независни трговци во согласност со законските одредби. Нивните бизниси бараат украсени според бизнис принципи бизнис работење. бараат мрежна партнери (во писмена форма) да се усогласат со сите труд,- тарифа- и социјални закони, матичната земја и на другите земји од ЕУ, особено Законот за еднаквост. Вие се согласувате да се усогласат со утврдени во колективните договори и законите на наемниот труд,- и работните услови. Ние инсистираме на согласност со овие принципи преку нашата мрежа партнери, мрежа- werknehmer, работодавачот, клиенти, Колеги и вработени. Ние ги следиме согласност со принципите и загриженоста за кршење на санкциите.

Вработување на кандидати
За секој проект вработување, нашите партнери широк спектар на комплементарни употреба едни со други методи и постапки за вработување. сите кандидати се поставување на релевантни информации, како што земјата, работа- поднесени и тарифни услови и објаснува. Ова исто така важи за користење- и договори поврзани со договорот. Вработените се вработени според нивната погодност и професионални цели по основ на договор за дело од секоја земја на ЕУ. Работникот е придружена постојано во согласност со барањата на апликацијата и лични потреби.
Нашата услуга нуди обука и обновување на персоналот.апликација
квалификуван персонал квалификации и за обновување на работници во Европа во согласност со Кодексот на етика .На агенција работа Европа и обезбедува вработените со своите партнери во Европа. Овие се одржи стручна избор и јазичните квалификации на потенцијалните клиенти / конкуренти. Да се ​​вработат во земјите од германско говорно подрачје ЕУ се бара доволно германски јазик. За целите на вработување, под регулирани професии (медицинска сестра, едукатор, лекарите, итн) Јазични вештини на германскиот јазик (во согласност со европските нивоа на познавање на јазикот) бара Б2 - Б1. За сите други заинтересирани страни, се препорачува итно германски јазик на А2 или. присвојување Б1. Како резултат на економската ситуација во различни земји на ЕУ, Кандидатите не треба финансирање за курс по јазик, Европа агенцијата работа разви план за финансирање во соработка со училишта. Трошоците се делат сразмерно.

поставеност (за купување)
Модерната конкуренцијата во рамките на претприемачи е на квалификацискиот натпревар.
Супериорноста на една компанија е врз основа на супериорни квалификации на вработените. Стручна обука по систем на обука со mommentan се применува само во земјите на ЕУ Австрија и Германија. Во различни земји на ЕУ не постои законска основа, дека работодавачот мора да издаде сертификат работа или стажирање сведоштво за вработените. на барателот на работа е примена од земја на ЕУ во Германија, работодавачот не може да добиете идеја за активностите што ги врши професионално или искуство на кандидатот, бидејќи тој не може да произведе никакви докази. Исто така, кандидатите од различни земји на ЕУ, многу често имаат одлична теоретска обука, Сепак, практично знаење и искуство недостасува.

Придобивки за практиканти
– Практикантот се стекнува
– практични и професионални вештини
– теоретски и практични знаења и вештини
– Стекнување на искуство во струката
– Стекнува знаења во областа на безбедноста
– Информации за условите за работа и нивните процеси
– Тој добива за лансирање на стажирање квалификувано стажирање сведоштво
– Тој продлабочи јазик способности Германија
– На студентот учи германската култура, менталитет, работни структури, општествени системи, итн. знаете.
Бенефиции за работодавачите
– Работодавачот учи учесниците во областа
– социјални вештини
– Теоретски Професионални квалификации
– практични вештини
– јазични вештини
– Integrationsfähigkeit

посредување
Вработување следи детална услов профилот на корисникот или. работодавачот.