Бараме привремена медицинска сестра, Геријатриски медицински сестри, Доктор, Доктор со слободен капацитет за
Клиники, Центри за рехабилитација, амбулантски центри и амбулантски центри во Германија и Швајцарија.

Меѓународните медицински сестри, исто така, можат да очекуваат, Пријавете се кај нас за доктори, со што потоа го спроведуваме процесот на признавање и нудиме бесплатен курс за виртуелен германски јазик.

Нашите курсеви за виртуелен германски јазик, преку нашата меѓународна академија за онлајн јазици на германската специјализирана агенција започнуваат во следните земји:

– Албанија
– ако
– Македонија
– Украина
– Косово

контакт:
www.deutsche-fachkraefteagentur.com/kontakt/beratung/

Со нетрпение ја очекуваме секоја апликација

Ви благодарам и останете здрави!